profiarcapolasujlogo

Mindent a bőrfiatalítasról

  • Home
  • Mindent a bőrfiatalítasról

Mindent a bőrfiatalításról

A bőrfiatalítás mai listája részletezése mit lehet és mit nem, miből mi lesz és mi mivel tudunk segíteni a mindent a bőrfiatalítás részben feltöltöttünk !

Előtte és egy kezelés után azonnal fotók a saját eredményeim!

Ha csak a kozmetikai esztétika érdekel bőrmegújító kezeléseimet ajánlom teljes arc nyak dekoltázs  kézfej és mell területre!

Vagy csak próbáld ki a szövetmegujító kezelésünk otthoni arcápoló termékeit!

Termék bemutatása

Az EGF a bőr hám- és kötőszövetes rétegeinek teljes megújítását támogató hatóanyag, amely egy véletlen felfedezés eredménye. 

Az addig ismeretlen vegyülettel folytatott kísérletek során derült fény a molekula élettani szerepére, majd mellékhatásoktól mentes, kedvező bőrre gyakorolt hatásaira.

 Annak a két tudósnak a munkáját, aki egyéb célú kutatásai során felfedezte, illetve az új vegyület élettani jelentőségét és alkalmazási lehetőségeit feltárta, 1986-ban orvosi Nobel-díjjal ismerték el.

Az EGF-et az orvoslásban már hosszú évek óta égési sérült emberek bőrének helyreállítására alkalmazzák – elképesztő eredményességgel. 

Ez a tény és a mellékhatásoktól mentes működés adta az impulzust ahhoz, hogy ez az apró polipeptid molekula a bőr szerkezetét és működését helyreállító kozmetikumok hatóanyaga legyen.

A termékcsalád az EGF-en kívül egyéb értékes hatóanyagokkal igyekszik a bőrt táplálni, hidratálni és regenerációját támogatni, pigmentfoltjait halványítani, feszességét rugalmasságát!

A cég készítményei parabén- és színezék- és illatosító mentesek, hogy a legérzékenyebb bőrök igényeinek is megfeleljenek.

130.360 Ft helyett 97.770 Ft !

2024. December 20-ig AKCIÓSAN Egfology terméksor toner, szérum és arckrém.

Profi Arcápolás

Kosár

Add a product in cart to see here!
0