profiarcapolasujlogo

WebShop

WhatsApp kep 2023 11 10 07.08.02_9111e48a 595x516
Az „esszencialis trio.jpg 595x516
EGF 003 1.jpg 595x516
EGF 004 3.jpg 595x516
EGF 005 1.jpg 595x516
130.360 Ft

Az esszenciális trió

 

Idén karácsonyra válassza a kimagasló hatékonyságú szövetregeneráló és folthalványító hatású peptideket tartalmazó kozmetikumokat kimagasló kedvezménnyel!

Európában elsőként nálunk érhető el az a kozmetikumcsalád, amelynek fő hatóanyaga és egyúttal a brand-névadója egy olyan szövetregeneráló peptid, amelynek felfedezését 1986-ban orvosi Nobel-díjjal jutalmazták! Ez a pici molekula ugyanis forradalmasította a bőr regenerációját lehetetlennek tűnő orvosi esetekben is. Mivel évtizedek alatt sem jelentkezett semmilyen káros mellékhatás az alkalmazása során, így megnyílt az út az EGF előtt, hogy szépészeti céllal, kozmetikumokban is megmutathassa a világnak, mit is tud valójában.

 

Az EGF az epidermális növekedési faktor, mely az epidermának, azaz a bőr hámjának, és az alatta található, hyaluronsavban és kollagénben gazdag, magas víztartalmú rétegnek a felépüléséért, fenntartásáért felelős szabályozó anyag. Kis molekulaméretének köszönhetően kiválóan felszívódik a bőrbe, így jó hatásfokkal hasznosul. Értékét tovább növeli, hogy bőrfiatalító hatása mellett kimagasló pigmentfolthalványító képességgel is rendelkezik, továbbá különlegességét fokozza, hogy azon kevés brand-ek egyike, amely úgynevezett aktív EGF-et tartalmaz. Ennek a jelentősége abban rejlik, hogy ez a vegyület igen érzékeny, és hogy hatékonyságát megőrizze, stabilizálni kellett a szerkezetét.

 

EGF Enhancing Refining Toner előhidratálást biztosít a szérum és könnyed lotion jobb felszívódása érdekében. Emellett erősíti a bőr barrier-funkcióját, antioxidáns hatású gyógygomba-kivonatot is tartalmaz.

 

Az Acive EGF Regenerating Serum egyéb hidratáló hatóanyagai mellett a hyaluronsav-analóg és antioxidáns hatású Tremella nevű gyógygomba kivonatát, EGF-et és egy további peptidet (FGF) tartalmaz, amelynek fő funkciója a kollagén-szintézis serkentése.

 

Ez a szérum a WADIZ nevű dél-koreai közösségi finanszírozási platform szavazóinak köszönhetően a legmagasabb értékelést kapott szérum-készítmény, igazi közönségkedvenc lett.

 

EGF Enhancing Balancing Lotion egy különlegesen lágy, szinte tejes textúrájú emulzió, melynek lipidösszetevői kiváló faggyúpótló és fotoprotektív hatással rendelkeznek.

 

Az EGFOLOGY minden készítménye illatanyag- és színezékmentes.

 

Európai szemmel különlegesség, a bőrnek pedig további kényeztetés, hogy a koreai kozmetikumok konzerválószertartalma elképesztően alacsony az európai és amerikai készítményekhez képest, mivel a holisztikus szemlélet a mai napig áthatja a távol-keleti kozmetikai fejlesztéseket. Ennek köszönhetően a tartósítást olyan gyógynövényekkel alapozzák meg, amelyek egyéb előnyös bőrműködésre gyakorolt hatásuk mellett antimikrobiális hatékonysággal is rendelkeznek, így minimalizálható a mesterséges konzerválószerek mennyisége.

 

Ezeknek köszönhetően ezek a termékek a legérzékenyebb bőrök igényeit is kielégítik.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Az esszenciális trió”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kosár

Add a product in cart to see here!
0